hardwaremaster-szamitogep-gyorsitas

Miért?

Amikor a számítógépünk elér egy bizonyos kort, és már úgy érezzük, hogy nem tudja kielégíteni az igényeinket, érdemes elgondolkozni, hogy mi lenne, ha egy kicsit megpróbálnánk gyorsítani rajta. Első körben érdemes kitisztítani, mert az is erősen visszavetheti a teljesítményét, de ha ezen már túl vagyunk, akkor jöhet a hardveres gyorsítás.

Hogyan?

A számítógépeket sokkal szélesebb palettán lehet fejleszteni, hiszen szinte nincs is megkötés. Általában a jelenlegi konfiguráció megtartásával is szép eredményeket érhetünk el.

Először megvizsgálom az alaplap pontos típusát, és megnézem a chipkészletet, amivel szerelték. Ez azért fontos, mert ezen adatok alapján pontosan be tudom azonosítani az alaplappal kompatibilis alkatrészek listáját. Összehasonlítom a jelenlegi konfigurációval és a legjobb ár/érték arányú fejlesztést viszem végbe. Ez általában új processzort, több ramot és ha még nincs, akkor egy SSD-t jelent.

Ezzel az eljárással akár egy 8-10 éves számítógépet is remek kondícióba hozhatunk, ami azt jelenti, hogy a mai igényeket is bőven kielégíti.

Szoftveres gyorsításra is van lehetőség. Ebben az esetben az ügyfél kívánságainak szerint hozom rendbe a számítógépet. Legyen az vírusírtás, vagy akár egy teljes rendszer újratelepítés, mindent meg tudok oldani.

Kérjen visszahívást az alábbi mezők kitöltésével.